Skip to main content

Intrebari si raspunsuri

    Pe aceasta pagina puteti pune sugestii cu referire la site ul nostru sau la acest blog dar si intrebari cu referire la programul de dializa, regimul de viata al pacientilor dializati sau alte teme in stransa legatura cu acesta.

    Se va raspunde in aproximativ 3 zile in functie de programul nostru astfel va rugam sa reveniti periodic pentru a verifica daca aveti un raspuns.

    Va multumim!

Comments

Popular posts from this blog

Bine ati venit pe blogul nostru!

    Scurta introducere     Buna ziua si bine ati venit pe blogul sitului www.ceestedializa.ro  . Eu sunt Dragos, pacient intrat in programul de dializa de ceva timp si am observat ca unii pacienti sau apropiati ai acestora, la intrarea in programul de dializa, au interpretari gresite cu referire la ce se pot astepta de la acesta. Din acest motiv am creat situl www.ceestedializa.ro  si acest blog.     Aici puteti pune intrebari si discuta despre eventuale nelamuriri cu referire la programul de dializa.     Tot pe acest blog puteti si citi despre viata in programul de dializa, regimul pacientilor dializati si retete de mancare recomandate, la ce sa va asteptati atunci cand intrati in programul de dializa, care sunt efectele imediate dar si pe termen, mediu si lung si cum sa intampinati cu succes eventuale probleme ce pot sa apara in timpul sedintelor de dializa dar si in afara programului.    Pentru a evita eventuale intrebari ce au fost deja adresate va recomand, ca inainte de a